Vores privatlivspolitik

Her finder du al information om hvordan vi opbevarer vores data, samt hvordan vi gør brug af den.

Privatlivspolitik

Vinduespudsning.dk ’s målsætning med privatlivspolitikken er, at du har tillid til at vi behandler personoplysninger, vi modtager om dig, på en sikker måde.

Nedenstående privatlivspolitik vedrører kunder og potentielle kunder i vores database.

1. Dataansvarlig

Halsnæs Ejendomsservice A/S
E-mail: info@vinduespudsning.dk
Telefonnummer: 47 72 54 30
CVR-nummer: 31 36 89 36

2. Kategorier af personoplysninger

Vi behandler følgende almindelige personoplysninger om kunder: Navn, e-mail, telefon nr. og eventuelt adresse hvis du har sendt den med, som en besked, i en af vores kontaktformulare.

3. Vi bruger personoplysninger til følgende formål

Personoplysninger om kunder samt mulige kunder, bruger vi udelukkende til at komme i kontakt med ham/hende, som i første omgang har givet os tilladelse til at blive kontaktet af os.

4. Videregivelse af personoplysninger

Vi videregiver som standard ikke dine personoplysninger.

5. Opbevaring af dine personoplysninger

Vi opbevarer dine personoplysninger i 3 måneder, herefter bliver din personfølsomme data såsom navn, telefonnummer, e-mail og eventuelle beskeder slettet fra databasen.

6. Dine rettigheder

Når vi behandler dine oplysninger, har du følgende rettigheder:

  • du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
  • du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
  • du har ret til at modtage dine personoplysninger, vi har på dig.
  • du kan indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed for eksempel Datatilsynet.

Du kan altid kontakte os, hvis du ønsker at klage over, hvordan dine personoplysninger er indsamlet, opbevaret eller behandlet via info@vinduespudsning.dk. Vi bestræber os på at løse en klage så hurtigt som muligt. Hvis du er utilfreds med vores svar, kan du klage til Datatilsynet, datatilsynet.dk.

7. Ændring af vores privatlivspolitik

Denne Privatlivspolitik erstatter alle tidligere versioner. Det vil være nødvendigt løbende at opdatere og ændre denne politik, og vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre den. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked via mail.

Sidst opdateret: 21. juni 2024

kontakt os