Vinduespudser til virksomheder

Vi pudser også vinduer for erhverv. Send os en mail eller ring til os, så kan vi aflægge et visit og give et godt tilbud.
*Spar op til 15% pr vinduespudsning for fast månedlig aftale
Spar op til 15%*
vinduespudser bil
*Spar op til 15% pr vinduespudsning for fast månedlig aftale
plante
Miljøvenlig

Vinduespudsning med fokus på miljøet

Vi anvender udelukkende ultrarent vand til alle vores kunder, hvilket sikrer enestående resultater uden brug af skadelige kemikalier. Vores vinduespudsere benytter innovative og bæredygtige produktionsmetoder, der muliggør genbrug af vandet og markant reducerer vores miljøpåvirkning. Vælger du os som din personlige vinduespudser, får du ikke kun krystalklare vinduer, men også en effektiv og miljøvenlig løsning.

Det tilbyder vi virksomheder

Det er ikke et rent hjem uden rene ruder. Vi holder dig opdateret hvornår vi kommer hos dig.

Fortrolighed

Vi underskriver gerne fortrolighedserklæringer, så I har jeres virksomhedsoplysninger i sikre hænder.

kalender ikon

Vinduespudser kalender

Det er muligt at få en kalender over de kommende vinduespudser-aftaler hos dig. Så er det nemmere at holde styr på, hvornår du får rene ruder.

sms ikon

Besked på SMS

Vi kommer ikke uanmeldt, selvom du måske har glemt at du havde bestilt en vinduespudsning. Dagen før, modtager du en SMS om vores ankomst.

Kunderne siger

Kundernes anmeldelser

Halsnæs Ejendomsservice ApS direktører, Carsten og Brian

Anmeldelser

vurdering: fremragende
Jeg har fået pudset vinduer flere gange af firmaet nu, og kan kun sige at jeg er fuldt ud tilfreds.
Pia Kristensen
vurdering: fremragende
Super hurtigt og god service, vil klart anbefale jer.
Anders brodersen
vurdering: fremragende
Altid fantastik service Altid godt resultat Rare venlige medarbejder Kan helt sikkert anbefales
Ølsted kirke
vurdering: fremragende
Vi er fuld tilfreds med vinduespudsningen og kan anbefale jer på det varmeste.
Jørgen Larsen
vurdering: fremragende
Jeg har brugt jer i flere år- Har fast aftale med vindues pudsning , og er altid tilfreds . Fin tilgængelig hjemmeside og brugervenlig.
Karin Rud Gade
vurdering: fremragende
Stor tak og ros til de fantastiske unge mænd, der igen har været og påtaget sig en for mig næsten umulig opgave. Altid venlighed, smil og empati. Jeg har trods alt, i min høje alder (over 70 ) oplevet nogle stykker, i er uovertrufne. Priser kan i altså god sætte lidt op.
Helle Knutsson
vurdering: fremragende
Meget tilfreds med vinduespudser, har aldrig haft så fine vinduer. Kan virkelig anbefales:) Glæder mig til at det er fast månedligt, altid fine vinduer :)
Bodil Gates
vurdering: fremragende
Jeg har fået pudsede vinduer i Allerød da jeg boet der, og taget dem med til Ølsted. Jeg er altid tilfreds, jeg de kommer fast hver mdr. til min vinduer udevending og når jeg skal have pudsede vinduer inde, står de altid klar til den tid som passer mig. Alle er venlige og serviceminded . Selv min mand er begyndt at bruge dem på hans byggeplads til rengøring det er de også gode til.
Pia Olsen
vurdering: fremragende
Superservice hele vejen igennem - og superflot arbejde. Vores vinduespudser hed Rasmus, det var en helt igennem god oplevelse at møde ham - behagelig, dygtig, flittig - og jeg har da aldrig før haft så velpudsede vinduer her i vores sommerhus. Ude såvel som inde. Virkelig anbefalelsesværdigt firma.
Leila Linden
vurdering: fremragende
Altid flot vinduespudsning - trods klatter fra over 100 måger - som befinder sig i området - hvor Ågrillen i sin tid lå. I mange kommuner bliver der taget hånd om den slags problemer - men endnu ikke i Frederiksværk.
Erik Sandvad Andersen