Om os

Virksomheden er familie-ejet og har eksisteret siden 1994. Vi er i alt 20 medarbejdere der hver dag glæder massevis af kunder om end det er med rengøring eller vinduespudsning.
vinduespudsning.dk direktører

Vision

Vores største ønske er, at kunne tilbyde vores services til hele Danmark.

Mission

På kort sigt vil vi gerne udvide områderne på Sjælland, så vi kan komme tættere på vores vision. Dette har vi tænkt os at opnå ved at give tryghed, kvalitet og god service til vores kunder.

Vinduespudsning.dk og Halsnæs Ejendomsservice

Vinduespudsning.dk har gennem sine 30 år, skiftet navn af et par omgange. I 1994 startede firmaet ud under navnet Carstens Vinduespudsning og Ejendomsservice, som senere blev til Halsnæs Ejendomsservice.

Eftersom kundekredsen blev større, og firmaet nu ønsker at tilkendegive at vi også kommer i andre områder end lige Halsnæs, blev vinduespudser afdelingen omdøbt til vinduespudsning.dk pr 1-10-2019. Ejendomsservicen forbliver i afdelingen "Halsnæs Ejendomsservice".

Administrationen for alle afdelinger ligger i Frederiksværk og herfra betjener vi hele Nordsjælland, samt områderne lige uden for København. Carstens krav til de ansatte er, at de skal vise vilje og evne til at levere den kvalitet og service som han selv står for. Alle ansatte vil yde deres bedste for at leve op til de krav vores kunder har. Vi fokuserer hver dag på at give den optimale service og kvalitet, og det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge ved vores ansatte.

Halsnæs Hjemmeservice

Halsnæs Hjemmeservice er en underafdeling til Halsnæs Ejendomsservice. Afdelingen blev oprettet i 2014, da både private og erhverv viste interesse for en samlet løsning med både vinduespudsning, rengøring og vedligeholdese af grønne områder. I takt med at kundekredsen vokser, bliver efterspørgslen af vores rengøringspersonale større. Vores mål er at udvide vores kundekredse over større dele af Sjælland med tiden.

Teamet

Vi har et dynamisk team med nogle glade medarbejdere. Det er vigtigt for os, at både vores medarbejdere og kunder er glade. Vi tror på, at hvis medarbejderne er glade, så gør de dét ekstra for vores kunder, og i sidste ende er det vores kunder det hele handler om.

medarbejder
Carsten Direktør
medarbejder
Brian Direktør
medarbejder
Jane Kontorassistent
medarbejder
Henrik Driftsleder & Vinduespudser
medarbejder
Kenneth Vinduespudser
medarbejder
Maria Rengøringsassistent
medarbejder
Marianne Kontorassistent
medarbejder
Tine Vinduespudser
medarbejder
Camilla Rengøringsassistent
medarbejder
Magnus Vinduespudser
medarbejder
Morten Vinduespudser
medarbejder
Lone Rengøringsassistent
medarbejder
Anette Rengøringsassistent
medarbejder
Jeppe Vinduespudser
medarbejder
Matias Vinduespudser
medarbejder
Jacob Vinduespudser
medarbejder
Mikael Vinduespudser
medarbejder
Theresa Rengøringsleder
medarbejder
Helle Rengøringsassistent
medarbejder
Marie Rengøringsassistent
kontakt os