Bliv ringet op og få et tilbud på vinduespudsning
Vi har gjort det nemmere for vores kunder at betale regninger. Vi tager imod MobilePay.

Som kunde får du

  • Fast medarbejder der udfører opgaven
  • Fast besked dagen før ankomst
  • Tilsendelse af kalender med vores aftaler

Miljøet er vigtigt for os

Vi er miljøbevidste, og bruger derfor svanemærkede rengøringsmidler hos alle vores kunder.

Kontakt os

47 72 54 30 eller skriv til os kontakt

Vinduespudsning

Vi har i øjeblikket over 3000 faste, tilfredse kunder i Nordsjælland. Vores vinduespudsere bliver altid rost for den gode service, og de glade smil. Vi tror nemlig på, at ved at have tilfredse medarbejdere, får vi også glade kunder. Som kunde hos os, får du muligheden for at få en fast vinduespudser, der gør dine ruder rene, hver gang (medmindre der opstår sygdom, eller der afholdes ferie). Derudover får alle vores kunder en besked dagen før vores ankomst. På den måde glemmer du ikke hvornår vi kommer forbi. Du kan også få tilsendt en kalender, så du kan se alle de vinduespudsnings-aftaler vi har, så du kan have et overblik i hverdagen.

Om Vinduespudsning.dk

Vinduespudsning.dk har gennem sine 25 år, skiftet navn af et par omgange. Halsnæs Ejendomsservice blev grundlagt den 10. januar 1994 af Carsten Kristensen og gik dengang under navnet Carstens Vinduespudsning og Ejendomsservice. Da Hundested og Frederiksværk-kommune lagde sig sammen under navnet Halsnæs kommune, blev firmanavnet ændret til Halsnæs Ejendomsservice.

Eftersom kundekredsen blev større, og firmaet nu ønsker at tilkendegive at vi også kommer i andre områder end lige Halsnæs, blev vinduespudser afdelingen omdøbt til vinduespudsning.dk pr 1-10-2019. Ejendomsservicen forbliver i afdelingen "Halsnæs Ejendomsservice".

Administrationen for alle afdelinger ligger i Frederiksværk og herfra betjener vi hele Nordsjælland, samt områderne lige uden for København. Carstens krav til de ansatte er, at de skal vise vilje og evne til at levere den kvalitet og service som han selv står for. Alle ansatte vil yde deres bedste for at leve op til de krav vores kunder har. Vi lægger stor vægt på at give den optimale service og kvalitet, og det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge ved vores ansatte.

Anmeldelser

Trustpilot
Facebook
Vinduespudsning.dk
vurdering: Fremragende
Altid fantastik service Altid godt resultat Rare venlige medarbejder Kan helt sikkert anbefales
Ølsted kirke
vurdering: Fremragende
Vi er fuld tilfreds med vinduespudsningen og kan anbefale jer på det varmeste.
Jørgen Larsen
vurdering: Fremragende
Jeg har brugt jer i flere år- Har fast aftale med vindues pudsning , og er altid tilfreds . Fin tilgængelig hjemmeside og brugervenlig.
Karin Rud Gade
vurdering: Fremragende
Stor tak og ros til de fantastiske unge mænd, der igen har været og påtaget sig en for mig næsten umulig opgave. Altid venlighed, smil og empati. Jeg har trods alt, i min høje alder (over 70 ) oplevet nogle stykker, i er uovertrufne. Priser kan i altså god sætte lidt op.
Helle Knutsson
send os din anmeldelse